Portretfotografie

Portretfotografie

Portretfotografie wordt vaak benoemd als de standaard fotografie. Maar dat is het niet! Portretfotografie gaat om het gevoel van de persoon op de foto. De blijdschap, verdriet, vermoeidheid, geluk, jaloezie en ga zo maar door. Deze vorm van fotografie is heel breed, vaak fotografeer je met verschillende emoties en natuurlijk waar de foto voor wordt bedoeld. Wordt de foto bedoeld voor magazines, websites, presentaties, kaarten? Daarom is deze vorm zo breed. 

De foto kan met familie of vrienden zijn of voor de gezelligheid en een nieuwe foto voor jezelf! Maar het kan ook voor de presentatie van personeel op een website zijn of krantenartikelen waar jij jezelf in presenteert staat. Ik vind het leuk om portretfotografie te mogen uitvoeren, om het moment met jou te kunnen vastleggen. Vaak is het gek om jezelf op een foto te zien, daarvoor nemen we alle tijd om het zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen. Wees jezelf en vertel hoe jij het wilt hebben. ik kijk ernaar uit!

Meer weten over portretfotografie?

Nieuwsgierig geworden naar portretfotografie en hoe ik hierin te werk ga bij de verschillende shoots van vrienden, familie of zakelijke presentaties? 

Neem contact op om de mogelijkheden hierin te kunnen bespreken?