Ik wil uitbreiden met Sportfotografie ‘Niet alleen meer Korfbal’

Ik wil uitbreiden met Sportfotografie ‘Niet alleen meer Korfbal’

IMG_0949

Sportfotografie de naam zegt het al, het maken van sportfoto’s, maar het is niet alleen de sportfoto. Wat maakt een sportfoto nou zo bijzonder? 

Tijdens een sportwedstrijd maak je foto’s van een wedstrijd. Je probeert de emotie vast te leggen en natuurlijk de acties. Maar het is niet alleen de wedstrijd die het zo bijzonder maakt. Kijk tijdens een wedstrijd om je heen, je ziet de coaches en supporters uit hun dak gaan. Ook dat hoort bij sportfotografie. Pak het groots aan en leg van iedere wedstrijd zoveel mogelijk acties en emoties vast. Daarmee wil ik uitbreiden naar meer sporten dan alleen het korfbal. 

Al 2 jaar loop ik bij Vitesse mee. Ik ben daar begonnen bij de O13 en inmiddels actief bij O14. Ook maak ik regelmatig foto’s maken bij de hockey en bij hardloop events, waaronder De marathon van Apeldoorn waar ik afgelopen jaar vaste fotograaf was. Maar ook het wielrennen spreekt me aan, het is een prachtige sport met veel kracht en energie. Zou gauw er een winnaar over de finish komt ben ik erbij met de camera om een prachtige plaat vast te kunnen leggen en dat geld ook voor het hardlopen, je maakt vele kilomaters om je doel te bereiken of te winnen met de wedstrijd en dan is blijdschap een prachtige emotie die je moet vast leggen. Deze emotie heeft mij ook gebracht bij de beste sportfoto wedstrijden in de gemeente Arnhem en Duiven.

Met sportfotografie wil ik uitbreiden en verder het land in naar vele events, wedstrijden, trainingen in andere steden en provincies. Men vraagt aan mij wat is nou je droom? Daarop regageer ik, een droom heb ik niet zo zeer, maar doelen wel. Ik wil vele sporten nog vastleggen en natuurlijk heb ik genoeg doelen en dat is onder andere winnen met sportfoto’s en prachtige acties van wedstrijden vastleggen. Nou misschien heb ik wel een droom en dat is op de op de ski’s staan en foto’s maken tijdens het springen, of op het ijs van de schaatswedstrijden. Genoeg dromen en doelen om in mijn carrière nog te kunnen meemaken.

Ook ga ik met sportfotografie uitbreiden naar teamfoto’s, sport en spelers portret en nog veel meer. Daarin zal ik veder het aankomende jaar meer bekend over maken. Binnenkort ga ik nog veel sporten vastleggen en die zullen op de pagina Mike Bekkers Fotografie en Livemedia te zien zijn. 

Ik kijk uit naar het aankomende jaar!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest