Foto’s afdrukken in het beste kwaliteit

Foto’s afdrukken in het beste kwaliteit

fab_fruehling

Vanaf nu is mogelijk om bij ons jou foto’s te laten afdrukken in het hoogste kwaliteit voor 30 cent per stuk zonder extra kosten. De foto’s worden bij een professionele fotozaak afgedrukt. Dat betekend het beste kwaliteit. 

Belangrijk is dat de foto’s goed en in het beste kwaliteit worden afgedrukt. Daarom werken wij samen met een fotozaak die voor ons de foto’s afdrukt. Voor 0,30 cent heeft u een foto van 10 bij 15 in hoogwaardige glas afgedrukt en de volgende dag in huis.

De kosten voor het afdrukken?

  • 1 foto – 10 bij 15 – Glans of Mat – 0,30 cent

Voor andere formaten, vragen of meer informatie? 06-19152410

Hoe gaat het in zijn werk?

Hoe gaat het nou eigenlijk in zijn werk? De foto’s die u heeft en wilt laten afdrukken stuurt u via de e-mail naar info@mikebekkers.nl. Hier zien wij u foto’s binnenkomen en worden direct verzonden naar de leverancier. Na 1 uur zijn de foto’s klaar en worden ze naar u toe gestuurd en kunt u genieten van de afgedrukte foto’s.

Voor het afdrukken zijn er genoeg mogelijkheden. U hoeft niet perse 10 of 20 foto’s te laten afdrukken meteen. Heeft u toevallig 1 foto waar u al gek op bent dan is dat geen probleem en drukken wij deze ook graag voor u af en betaald u maar 0.30 cent. Samen met u gaan wij voor de beste service

Samen voor het beste kwaliteit, ik doe mee

Mike Bekkers
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *