Bekkers bouwt uit met bedrijfsfotografie in Limburg

Bekkers bouwt uit met bedrijfsfotografie in Limburg

paul

Actief in de bedrijfsfotografie zowel in Duiven als in Arnhem, maar nu ook in Limburg. Tijdens mijn werk als bedrijfsfotograaf maak ik foto’s van onder andere producten, personeel, locaties en werkzaamheden. Voor Allgrafix en Visser spiegels en glas in Duiven maakte ik productfoto’s en bij Visser ook de personeelsfoto’s voor de nieuwe website die gemaakt is door A!tention. Door A!tention werd ik gevraagd productfoto’s te gaan maken voor de nieuwe website en later volgde ook portretten van het personeel en met succes. Sinds afgelopen week reis ik af naar Limburg waar ik een aantal dagen actief ben geweest om een bedrijfsreportage te kunnen maken. Tijdens deze reportage maakte ik foto’s van de werkzaamheden van de stratenmakers. Het bedrijf is actief in bestratingen, grond- en rioolwerkzaamheden. 

Hoe gaat Bedrijfsfotografie in zijn werk?

Bij bedrijfsfotografie staat het bedrijf en zijn werkzaamheden en personeel centraal! Maar ook de producten die het bedrijf maakt of verkoopt. Met bedrijfsfotografie kan je vele kanten op, zoals productfotografie, portretfotografie, bedrijfsreportage, presentaties. Voor deze vorm van fotografie zijn vele mogelijkheden. Het gaat erom dat het doel van de opdracht goed in beeld staat. Samen met de opdrachtgever kijken we naar wat er gedaan moet worden en wat ze graag verwachten, vanuit daar maken wij een plan op en gaan we aan de slag met het fotograferen.

Wat zijn de kosten van Bedrijfsfotografie?

De kosten hangen af van het plan. Voor iedere opdracht maken we een offerte en bespreken we wat er gedaan moet worden en wat de mogelijkheden zijn, en vanuit daar maken we een offerte op.

Wilt u bijvoorbeeld een korte fotoshoot voor de website, nieuwsbrief, krant of presentaties? Dat kan al voor slechts 35 euro excl BTW, reiskosten. Neem daarvoor contact op.

Wilt u meer weten over bedrijfsfotografie? Vraag gratis een offerte aan en een portfolio

Neem contact op info@mikebekkers.nl

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *